Aurinkosähkösuunnitelma omakotitaloon

Aurinkosähköä käytetään kiinteistösähkön ostosähkönkulutuksen pienentämiseen. Ympäristössä olevien energioiden hyödyntäminen pienentää siten rakennuksen ostoenergian tarvetta ja myös E-lukua. Suunnitelmassa mallinnetaan aurinkosähköjärjestelmän tuotanto optimaaliseksi siten että saavutetaan A-energialuokka rakennuksen vakioidun käytön arvoilla. Suunnitelman mukaan on helppo valita oikea määrä aurinkopaneeleita, oikea invertteri ja kiinnitystarvikkeet. Suunnitelma sisältää tuotannon mallinnuksen, mutta se ei ota kantaa johdotuksiin ja invertterin valintaan.

Nopea toimitusaika, jopa 2 päivässä. Toimitusaika lasketaan/työ käynnistyy kun olemme vastaanottaneet tilausvahvistuksen yhteydessä lähetetyn lisätietolomakkeen lisätietoineen.

Tilaus etenee seuraavasti:
1. Siirrä tuote ostoskoriin ja tee tilaus
2. Saat tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen ja linkin lisätietolomakkeeseen
3. Täydennä lisätietolomake heti tilauksen jälkeen niin pääsemme viiveettä tekemään energiatodistuksen. Työn aloittaminen edellyttää lisätietolomakkeen täyttämisen.

319,00 

Kuvaus

Aurinkoenergia on turvallinen ja varma ratkaisu, koska aurinko ei lakkaa paistamasta. Aurinkosähköjärjestelmän pääkomponentit ovat aurinkopaneelit, vaihtosuuntaajat ja sen lisälaitteet

Järjestelmä mitoitetaan tapauskohtaisesti ja paneelien asennuspaikat, suuntaukset sekä kallistukset valitaan huolellisesti. Aurinkopaneelien sähköntuotanto on paras, kun aurinko paistaa korkealta ja kohtisuoraa paneeleiden pintaa kohti. Parhaimman hyödyn järjestelmästä saa, kun aurinkosähköllä korvataan ostosähköä. Aurinkosähköjärjestelmän tuotantoa kannattaa mallintaa suunniteltuun sijaintiin ja kulutukseen koska tuotanto ja kulutus vaihtelevat kuukausittain.