Usein kysyttyä

Toimitusaika kerrotaan tuotesivulla ja kerrotaan tilauksesi yhteydessä. Työ aloitetaan kun olet viimeistellyt tilauksesi ja toimittanut tilauksen yhteydessä pyydetyt tiedot.

Lasku lähetetään kun tilauksesi on edennyt käsittelyyn ja työ on aloitettu.

Kyllä voit tehdä tilauksen myös soittamalla tai sähköpostilla ottamalla yhteyttä sivuilla näkyviin yhteystietoihin.

Kyllä voit, lisäät vain yhtä monta energiatodistusta ostoskoriin kuin rakennuksia on.

Ota pikaisesti yhteyttä sivuilla näkyviin yhteystietoihin. Opastamme ja autamme teitä tapauskohtaisesti tilaukseen tarvittavissa muutoksissa.

Voit olla yhteydessä sivuilla näkyviin yhteystietoihin, niin lähetämme teille kopion laskusta.

Liitetiedosto voi olla tavallista suurempi ja se ei lataudu sen vuoksi tilaukseen. Ota yhteyttä sivuilla näkyviin yhteystietoihin sähköpostilla tai puhelimitse, niin liitetiedostot saadaan tietoihin mukaan.

Energiatodistukset laaditaan energiatodistusrekisterin kautta, käsin allekirjoitettuja lomakkeelle laadittuja todistuksia ei enää hyväksytä. Energiatodistusrekisteriä ylläpitää Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA. Rekisteröintimaksulla rahoitetaan ARA:n tietojärjestelmän ylläpitokustannukset. Energiatodistusten tietojärjestelmä perustuu lakiin rakennusten energiatodistustietojärjestelmästä (147/2015).

Energiasuunnittelu on tärkeä osa kiinteistöjen ylläpitoa ja kehittämistä. Usein edullisin tapa saavuttaa rakennukselle A-energialuokka on käyttää talotekniikan mahdollisuuksia. Hyödyntämällä esim. aurinkosähköjärjestelmää, parhaimman suorituskyvyn omaavia laitteita, tarpeenmukaista käyttöä ja lämpöpumppuja laskemme sinulle ratkaisuehdotuksen millä saavutat A-luokan.

Lämmitysenergia on siirrettävä lämmönlähteeltä lämmitysenergiaa tarvitsevaan tilaan. Kun lämmönlähde sijaitsee toisessa rakennuksessa on siirtomatkaa yleensä enemmän sekä lämpöenergiaa siirtyy myös ulos, jolloin energiankulutus usein kasvaa. Tämä lisäkulutus on laskettava ja huomioitava energiatodistuksessa. Mikäli et halua lisäkulutusta on tämä poissuljettava jo rakennussuunnitteluvaiheessa.