Energiatodistus olemassaolevaan rakennukseen – Oulun seutu

Energiatodistus tarvitaan olemassa oleville rakennuksille tai pääsääntöisesti rakennuksen osalle myynnin tai vuokrauksen yhteydessä. Energiatodistuksen avulla rakennuksen energiatehokkuutta voidaan verrata muihin vastaaviin rakennuksiin.

Tilaa energiatodistus omakotitaloon tai paritaloon tästä.

Nopea toimitusaika, jopa 2 päivässä. Toimitusaika lasketaan/työ käynnistyy kun olemme vastaanottaneet tilausvahvistuksen yhteydessä lähetetyn lisätietolomakkeen lisätietoineen.

Tilaus etenee seuraavasti:
1. Siirrä tuote ostoskoriin ja tee tilaus
2. Saat tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen ja linkin lisätietolomakkeeseen
3. Täydennä lisätietolomake heti tilauksen jälkeen niin pääsemme viiveettä tekemään energiatodistuksen. Työn aloittaminen edellyttää lisätietolomakkeen täyttämisen.

350,00 

Klikkaa tämä valinta jos sinulla on piirustukset vain PDF-muodossa. DWG -muotoisten piirustusten käyttö nopeuttaa laskentaa. Pyydä DWG -muotoiset piirustukset arkkitehdiltasi.
Alkaen hinta
Valinnat
Yhteensä

Kuvaus

Olemassa oleville rakennuksille energiatodistus laaditaan paikan päällä tehtävän havainnoinnin perusteella. Energiatodistukseen sisältyy mahdollisia kustannustehokkaita suosituksia rakennuksen tai rakennuksen osan energiatehokkuuden parantamiseksi. Todistus on oltava nähtävillä näyttötilanteissa ja se on annettava kaupan tai vuokrauksen yhteydessä sopimuskumppanille.