Energiatodistus uudisrakennukseen – luhtitalo

Luhtitalo max 8 asuntoa. Jos huoneistoja on enemmän pyydä tarjous tästä.

Haettaessa rakennuslupaa uudisrakentamista varten on hakemukseen liitettävä energiatodistus. Vaatimusten täyttyminen on osoitettava rakennusvalvonnalle energiaselvityksellä, joka sisältää energiatodistuksen ja tasauslaskennan. Tilauksesi jälkeen saat kaikki tarvittavat dokumentit rakennuslupakäsittelyä varten.

Nopea toimitusaika, jopa 2 päivässä. Toimitusaika lasketaan/työ käynnistyy kun olemme vastaanottaneet tilausvahvistuksen yhteydessä lähetetyn lisätietolomakkeen lisätietoineen.

Tilaus etenee seuraavasti:
1. Siirrä tuote ostoskoriin ja tee tilaus
2. Saat tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen ja linkin lisätietolomakkeeseen
3. Täydennä lisätietolomake heti tilauksen jälkeen niin pääsemme viiveettä tekemään energiatodistuksen. Työn aloittaminen edellyttää lisätietolomakkeen täyttämisen.

198,00 

Klikkaa tämä valinta jos sinulla on piirustukset vain PDF-muodossa. DWG -muotoisten piirustusten käyttö nopeuttaa laskentaa. Pyydä DWG -muotoiset piirustukset arkkitehdiltasi.
Alkaen hinta
Valinnat
Yhteensä

Kuvaus

Energiatodistus luhtitaloon on tärkeä dokumentti, joka auttaa vertailemaan rakennusten energiatehokkuutta ja parantamaan niiden ympäristöystävällisyyttä. Tämä laskennallinen todistus perustuu rakennuksen ominaisuuksiin ja antaa kokonaiskuvan sen energiatehokkuudesta. Energiatodistus on tarpeen myös luhtitalojen myynti- ja vuokraustilanteissa.

Luhtitalon energiatodistuksen hankkiminen on tärkeä askel kohti energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisempää elämäntapaa. Energiatodistus kertoo rakennuksen energiatehokkuudesta ja auttaa tunnistamaan mahdollisuudet energiansäästöön ja kustannussäästöihin. Se myös parantaa kiinteistön arvoa ja houkuttelee potentiaalisia ostajia tai vuokralaisia, jotka ovat kiinnostuneita ympäristöystävällisemmästä asumisesta. Lisäksi energiatodistuksen avulla on mahdollista löytää korjaustarpeita ja löytää keinoja energiatehokkuuden parantamiseksi, mikä voi vähentää taloudellista kuormitusta ja parantaa asumismukavuutta. Energiatodistus on myös usein lakisääteinen vaatimus, joten sen hankkiminen on tärkeää kiinteistön omistajan kannalta.